Sanoista tekoihin ja työpaikkoja luomaan

Oma yrittäjäntaipaleeni on tuonut esiin kehityskohtia liittyen paikallisen elinvoiman kasvattamiseen. Minulla on paskapuheen sijaan yksinkertaiset tavoitteet, jotka myötäilevät Suomen Yrittäjien tavoitteita. Elinvoimainen ja työtä tarjoava Tampere tarjoaa meille kaikille työpaikan, jossa viihdymme ja kehitymme.

Kunnan rooli luodaan nyt uudelleen.

Sote-uudistuksen myötä palvelujen rahoitus- ja järjestämisvastuu poistuvat kunnilta. Vapautuvat voimavarat on mahdollista suunnata elinkeinopolitiikan tekemiseen. Yritykset luovat työtä ja palveluita kuntalaisille sekä verotuloja kunnalle. Haluan olla arvioimassa nykytoiminnan ja tulevaisuuden resurssien suuntaamista.

Kuntien luottamuselimissä tarvitaan selkeitä näkemyksiä.

Minulla on tarjota valmisteluun ja päätöksentekoon monipuolista liiketoiminta- ja talousosaamista.

Haluan yritysvaikutusarvioinnin näkyvän vahvasti Tampereella. Lisäksi haluan yritysten pääsevän nopeammin hankkimaan tontteja. Keskustan haluan pitää vapaana autoille.

Kuntien on huomioitava pk-yritykset hankinnoissa.

Kuntien osuus julkisen sektorin 35 mrd hankinnoista on merkittävä. Kuntien viranhaltijoiden, luottamushenkilöiden ja yrittäjäyhdistyksen välinen aktiivinen vuoropuhelu auttaa kuntia tekemään parempia hankintoja. Tässä on tehty kehitystä ja minulla on ollut ilo olla sitä tekemässä. Parannettavaa kuitenkin löytyy edelleen.

Kunnan asioihin on helpompaa vaikuttaa sisältäpäin kuin ulkoa. Luottamushenkilönä asioihin voi vaikuttaa helpommin kuin Esson baarissa. En halua olla vain valittamassa.

Miten sinä haluat parantaa yrittäjyyden edellytyksiä tai luoda työpaikkoja?

[recaptcha]