Harri Jaskari

Markus on aito ajattelija ja harkitseva tekijä. Hän ei nuoresta iästä huolimatta turhia hötkyile, mutta kun on tekemisen aika, Markus on eturivissä. Yrittäjyys ja luovuus Markuksella on varmasti ollut jo syntymästä lähtien. Kaiken kaikkiaan mainio mies. Suosittelen.

Akira Ropo, Tampereen Kauppakamari

Markus Koskinen on kaveri jolla riittää positiivista potkua jokaiseen päivään. Markus osaa kuunnella ja viedä asioita eteenpäin. Markus on positiivinen tekijä, joka uskaltaa olla myös eri mieltä.

Jouni Salmi, Johtaja

Tutustuimme Markuksen kanssa pari vuotta sitten, kun hän työskenteli eduskunnassa Harri Jaskarin eduskunta-avustajana. Markus pitää sanansa ja haluaa ratkaista asioita. Lisäksi hänellä on liiketoimintaosaamista, josta uskon olevan hyötyä vastuullisessa kaupungin päätöksenteossa. Verkostot auttavat Markusta kuuntelemaan erilaisia näkemyksiä.

Piia Kurki, konseptipäällikkö
Kokoomuksen hyvinvointipoliittisen verkoston puheenjohtaja

Markus on pirun hyvä tyyppi. Semmonen suoraselkäinen ja aikaansaava, ei mikään neppailija. Hoitaa työt, harrastukset ja politiikan kunnialla kotiin, eikä jää viheltelemään pellon reunalle.

Jukka Pusa, toimitusjohtaja.
Varapuheenjohtaja Pirkanmaan Yrittäjät

Markus tuli Pirkanmaan Yrittäjiin töihin ja vakuutti heti innolla ja tekemisen meiningillä. Seuraavaksi oli vuorossa eduskunta-avustajan tehtävä, jossa taatusti perehtyy todelliseen vaikuttamiseen. Nyt yrittäjänä on toiminta vakuuttavaa ja tuloksekasta. Tampere saa huippuvaltuutetun kun äänestät Markusta!

Marko Laaksonen

Jämäkkä äijä, pitää faktat faktoina.

Soili Uotila-Välimäki

Täältä naapurista (Kangasala) menetettiin toiminnan mies, kun Markus päätyi Tampereelle. Yhteistyökyky ja yrittäjähenkisyys olisivat kelvanneet meillekin. Tampereen onni. Hyvää vaalikampanjaa hyvälle tyypille!

Mikko Laaksonen

Laittaa kaiken likoon joukkueen puolesta, Kapteeni ainesta